Info

Noin 4000 m² uutta harjoitustilaa Koillis-Helsingissä!

Tapulin Liikuntakeskuksen Lehto Areena.

Tapulikaupunkiin avattiin syksyllä 2021 noin 4000 m²:n harjoitteluhalli, joka palvelee satoja liikunnan harrastajia, mm. salibandyn, lentopallon, futsalin, käsipallon, voimistelun ja cheerleadingin parista.

Liikuntakeskus sijaitsee Tapulikaupungin liikuntapuiston yhteydessä. Ympäristö pururatoineen täydentää upeasti monipuolisen harjoittelun mahdollisuuksia liikuntakeskuksessa harjoitteleville liikkujille. Lehto Areena on Tapulin Liikuntakeskuksen ensimmäinen kiinteistö ja rakennusoikeutta on myös toiselle samankokoiselle hallille, joka rakennetaan myöhemmin.

Kolme erillistä tilaa

Hallissa on kolme erillistä liikuntatilaa: kolmen kanveesin voimistelusali, monitoimikenttä sekä salibandykenttä. Kaikki tilat ovat muunneltavissa monenlaiseen käyttöön. Kolmen ison tilan lisäksi hallista löytyy myös oheisharjoitteluun tarkoitettu kuntosali. Lisätiedot tiloista löydät tilaesittelystä rullaamalla alaspäin. Tarkempia tietoja ja vapaita vuoroja voit kysyä allaolevalla lomakkeella.

Vapaat vuorot & tapahtumavaraukset

Vapaita vuoroja voit kysyä alla olevalla lomakkeella.

Yhteystiedot

Käyntiosoite: Henrik Forsiuksen tie 2, 00750 Helsinki.

Huolto: huolto@tapulinliikuntakeskus.fi

Myynti & markkinointi: myynti@tapulinliikuntakeskus.fi

Puhelin varausasioissa: 09 350 7077 (ma-to klo 13-20, pe klo 10-17, la klo 10-21)

Hankkeen tekijät

Tapulikaupungin Liikuntakeskuksen taustalla ovat yhteistyössä Tapanilan Urheilutalosäätiö ja Heilala Capital Oy. Hankkeen rakennuskumppanina toimii rakennusyhtiö Lehto Group Oyj.

Opetusministeriö ja Helsingin kaupunki ovat tukeneet hanketta ja mahdollistaneet sen toteutumisen.

Tapanilan Urheilutalosäätiö hallinnoi kahden hehtaarin verran liikuntatilaa Tapanilassa, Tapulikaupungissa ja Puistolassa. Lehto Areenan tilat täydentävät hienosti kokonaisuutta ja tarjoavat vuokralaisillemme monipuolisemmat harjoittelumahdollisuudet sekä myös tilaa järjestää turnauksia ja näytöksiä entistä joustavammin. Uudet tilat tuovat myös Koillis-Helsinkiin uusia lajeja lähiasukkaiden liikuntamahdollisuuksiin.